Yhteystiedot

Aarrearkku
PL 150
04201 Kerava

Aarrearkku -ohjelman tekijät


Aarrearkku -televisio-ohjelmaa tehdään Evankelisen Lähetysyhdistyksen ja IRR-TV:n yhteistyönä. Sisällöt tuottaa ELY, kuvaukset tapahtuvat IRR-TV:n studiossa.

Aarrearkun ohjelma toteutuu ohjelman tekijätiimin yhteistyön tuloksena.
Taustatukena toimiva ELY:n taholla koottu idearyhmä antaa oman arvokkaan panoksensa Aarrearkkuun. Se kokoontuu pohtimaan ohjelman kysymyksiä, toteuksia, ideoita ja myös lapsiin liittyviä käytännön asioita. Ryhmään kuuluu joitakin lasten vanhempia, joilla on kokemusta lapsityöstä ja mediatyöstä sekä yhteyksiä seurakuntiin.

Aarrearkussa esiintyvät:

jussi1_.jpg

Elina Vaittinen on toimittaja, laulaja ja kolmen lapsen äiti. Aarrearkussa hän on ohjelman monitoiminainen. Hänen vastuullaan on ohjelman kokonaisuuden suunnittelu, ilmeen luominen sekä ohjelman toteutumiseen liittyvä organisoiminen. Hän myös käsikirjoittaa ja juontaa Aarrearkkua, välillä laulaen ja laulattaen lapsia.

Jussi Pyysalo ohjelman uusi muusikko, The Road -yhtyeestä tuttu kosketinsoittaja. Lauluilla ja iloisella säestyksellä on ohjelmassa suuri osuus.

ritari_masa1_.jpg Matti Mäkinen tamperelainen nuorisotyöntekijä ja muusikko. Hän vastaa Raamatun kertomisesta lapsille. Sen hän tekee monin eri tavoin. Hän laulaa, soittaa kitaraa, piirtää ja toimii raamattuetsivänä ja -ritarina.


Posteljooni Torvinen, jota vuonna 2010 esitti Mikko Pettinen, on saanut sijaisen tai sijaisia. Torvinen on hauska postinkantaja, jonka toiminta usein naurattaa lapsia.

Lapsijoukko vaihtelee eri ohjelmissa. Eri-ikäisten ryhmissä on tyttöjä ja poikia. Lapset on koottu Helsingistä tai lähikunnista toiminnan ja kuljetusten helpottamiseksi.